9 nominaties voor de Dutch Podcast Awards

De prijzenkast wordt alvast uitgebreid met ten minste één plank, want 6 november worden de prijzen uitgereikt tijdens de Dutch Podcast Awards. Dit jaar is Tonny Media vereert om te zeggen dat maar liefst 9 van onze producties zijn genomineerd voor een van de juryprijzen.

In de categorie Interview zijn Schotschrift en Door de ogen van de koning genomineerd, en die laatste gaat ook op voor de categorie Brandstory. Voor Chatcast Vermaak viel het oog op maar liefst drie Tonny-producties, te weten de Snobcast, De Gwen & Geraldine Show, en de onsterfelijke Zelfspodcast. Voor Nieuwkomer is Taalpolitie genomineerd, en Koffer 23 gaat op voor zowel Brandstory als Sounddesign. Tot slot zijn Marc-Marie Huijbregts en Quinty Misiedjan uit onze stal kanshebbers in de categorie Host. Gelukkig is deze tekst getypt, want anders waren we buiten adem geweest van het opnoemen van al die nominaties.

Om alvast in de sfeer te komen kan je voordat het zo ver is alvast luisteren naar één van onze succesnummers. Dit kan via je favoriete podcastapp.

Naast de juryprijzen kan er gestemd worden op de publieksprijs. Je stem uitbrengen? Klik op de knop hier onder en stem op je favoriete Tonny Media productie!

Stem op je favoriete podcast