Synopsis

Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes verwonderen zich over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en moderne etiquette besproken. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.

Beluister de trailer

Makers

Marc-Marie Huijbregts

Wat kan Marc-Marie Huijbregts eigenlijk niet? In eerste instantie is hij cabaretier, een tak van sport waarin hij het zelfs tot ouderjaarsconferencier heeft geschopt. Hij brak bij een nog groter publiek door als oppertafelheer bij De Wereld Draait Door, waar hij indruk maakte met zijn scherpe analyses van allerlei televisieprogramma’s. Daarnaast is Marc-Marie vooral Brabander, xylofonist en neef van tante Annie en Wil.

Isa Hoes

We hebben nóg zo’n talent aan tafel: Isa Hoes. Van oorsprong was zij toneelspeelster, maar vond via Goede Tijden Slechte Tijden haar weg naar film en televisie. Zo schitterde ze onder andere in gevangenis-groen in Celblok H en was ze te zien in All Stars. Ook als schrijver maakte Isa indruk, toen haar inmiddels verfilmde boek ‘Toen Ik Je Zag’ verscheen, over haar leven met Antonie Kamerling.