Cover art van Marc-Marie en Aaf Vinden Nog Eens Iets

Synopsis

Ze vonden al wat, en nu vinden ze nog wat meer! Marc-Marie en Aaf laten in deze podcast hun eigen week voor wat het is en putten uit het verleden. Wat gebeurde er deze week in een ander jaar, een andere eeuw, of zelfs voor Christus – en wat kunnen we daarvan leren? Verder is er natuurlijk altijd een thema dat met de nodige zijpaden behandeld wordt, gevolgd door de Heilige van de Week: Marc-Marie kiest er eentje uit, Aaf stelt de vragen.

Beluister de trailer

Makers

Marc-Marie Huijbregts

Wat kan Marc-Marie Huijbregts eigenlijk niet? In eerste instantie is hij cabaretier, een tak van sport waarin hij het zelfs tot ouderjaarsconferencier heeft geschopt. Hij brak bij een nog groter publiek door als oppertafelheer bij De Wereld Draait Door, waar hij indruk maakte met zijn scherpe analyses van allerlei televisieprogramma’s. Daarnaast is Marc-Marie vooral Brabander, xylofonist en neef van tante Annie en Wil.

Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius is de schrijver van duizenden columns, met name voor De Volkskrant, en van een hoge stapel boeken. Daarnaast is ze de helft van een BN’er powerkoppel met Gijs Groenteman, en als dochter van Hugo en zus van Jelle behoort ze tot de absolute adel van de media.