Synopsis

Het begin van de week is de nummer één kwelling van de westerse wereld. Miljoenen verkeerde benen stappen dan uit bed, om individueel bij te dragen aan het collectieve leed van de maandagochtend. Maar nu is er een remedie: Maandag Klaagdag is de plek voor Nederland om eens lekker van zich af te klagen. Robbert Rodenburg en Daan Hoogervorst slepen elkaar en de luisteraar door de maandagochtend heen, uiteraard niet zonder zelf ook soms even hun hart te luchten.

Beluister de trailer

Makers

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg is influencer, acteur en interviewer. Hij is voornamelijk bekend van zijn YouTube-serie Open Kaart, waarin hij verschillende bekende Nederlanders interviewt. Hij heeft drie seizoenen gemaakt van deze serie. In 2021 deed Robbert mee aan het survivalprogramma Expeditie Robinson. Uiteindelijk won hij de finale en daarmee de titel van Robinson 2021. Robbert is de jongste persoon die ooit Expeditie Robinson won.

Daan Hoogervorst

Daan Hoogervorst is een freelance producer, verslaggever en redacteur én parttime ondersteuner van Robbert. Hij is eindredacteur van Robberts serie Open Kaart.