Synopsis

Clubs, films, steden, eten, podcasts: van werkelijk alles heb je wel een favoriet. En aangezien het je favoriet is, heb je er waarschijnlijk ook een goed verhaal bij. Tenzij je niet kan praten, maar daar hebben beste vrienden Stefan de Vries, Julia Heetman en Sean Demmers geen last  van.

Beluister de trailer

Makers

Stefan de Vries

Stefan de Vries is een van de grootste Nederlandse online persoonlijkheden van zijn generatie. In slechts een paar jaar tijd is hij op alle platforms ontzettend gegroeid. Op zijn YouTube-kanaal doet hij wekelijks uitdagingen over de hele wereld met zijn vrienden. Op zijn Tiktok en Instagram plaatst hij meer persoonlijke inhoud om in contact te komen met zijn publiek. Deze platformen breid hij nu uit met een podcast die hij maakt met Julia en Sean.

Julia Heetman

Camera shy? Dat kent Julia niet. Geboren om te entertainen al sinds kleins af aan. Twee jaar geleden begon ze met het plaatsen van humoristische video’s en sketches. Wat begon als grap is nu een platform geworden om anderen aan het lachen te maken, dit met groot succes. Dit doet ze graag samen met haar familie en vrienden, onder wie Stefan & Sean.

Sean Demmers

Sean is een entertainer in hart en nieren. Met komedie en vlekkeloze presentatie is hij geschikt voor elke leeftijd of geslacht. Daardoor raakt hij een enorme doelgroep op de verschillende platformen; Instagram, TikTok en YouTube. Nu gaat hij met zijn vrienden Stefan & Julia ook de podcastmarkt bestormen.