Synopsis

Uitgaan. Het is een simpele formule met ontelbaar veel uitkomsten. Vermenigvuldig de nacht met muziek (of iets anders) en drank (of iets anders), en reken maar dat het gelijk staat aan goede verhalen. In Afteren verlenen Justin Verkijk en Nellie Benner alleen toegang op hun afterparty, aan gasten die bereid zijn dat ene legendarische verhaal te vertellen dat ze wél hebben kunnen onthouden.

Beluister de trailer

Makers

Nellie Benner

Wat doet Nellie Benner eigenlijk niet? Ze is allereerst actrice, in zowel grote publieksfilms en series (Anubis!) als in de arthouse-cinema. Ze maakte de televisiedocumentaire ‘Ik rouw van jou’, de podcastserie ‘Wat je niet leert’, en presenteerde het populaire (/legendarische) ‘Drugslab’, waarin ze meer drugs in haar systeem kreeg dan de gemiddelde apotheek. En dan heeft ze sinds vorig jaar ook nog eens een eigen (bijna nummer 1) 3FM-show: Barend en Benner.

Justin Verkijk

Het begon allemaal bij Den Haag FM. Justin Verkijk beklom de radioladder helemaal naar Hilversum, naar een eigen show op 3FM. Maar hij maakt zijn meters zeker niet alleen op de radio; hij is ze ook altijd blijven maken in het uitgaansleven, de grote inspiratiebron van zijn werk. Hij maakt de podcasts ‘Als muren konden praten’, ‘bakkie bakkie’ en radioprogramma ‘The Beat’. Ook zit Justin achter TikTok-pagina The Beat of the Moment, dé plek voor liefhebbers van night culture.