Synopsis

Monica en Kaj hebben alles behalve een normaal leven, en delen die al sinds hun ontmoeting in 2015 met elkaar. Hun sociale media, vlogs en de reguliere podcast geven je al een tipje van de sluier maar er is nog zoveel te delen. Daarom gaan ze dieper op de First World Problems in met nog meer persoonlijke verhalen in Geuze & Gorgels Extra.

Beluister de trailer

Makers

Foto van Monica Geuze

Monica Geuze

De koningin van YouTube aka Monica Geuze. Wie kent haar niet? Als voormalig diskjockey, vlog goeroe, presentatrice, FHM snoepje, ondernemer én podcastmaker heeft ze het er maar druk mee. Kaj mag van geluk spreken dat deze druk bezette dame eens in de zoveel tijd ruimte maakt in haar agenda om bij te kletsen.

Foto van Kaj Gorgels in witte trui

Kaj Gorgels

Van Rotterdamse vrachtwagenchauffeur tot vulgaire Belg; geen typetje bleef gespaard in Kajs YouTube kanaal Kajs Typetjes, waarmee hij bekend werd in 2012. De vlogger maakte in 2017 zijn televisiedebuut als presentator van het educatieve televisieprogramma SOS: Mijn vakantie is een hel. Ook zagen we hem klauteren als een baviaan in Expeditie Robinson, waar hij de finale behaalde en hij nu de presentator van is.