Synopsis

Ellen Hoog en Naomi van As spelen elke zondag de wedstrijd van hun leven. Waar tijdens hun hockeycarrière de tactiek kwam van de coach, komen de instructies nu van het publiek. En dat gaat over veel meer dan alleen hockey.

Beluister de trailer

Makers

Ellen Hoog

Ellen Hoog blonk al op jonge leeftijd uit in het hockey. Ze acteerde vele jaren op het hoogste niveau en heeft zowel lands-, Europese, Wereld- en Olympische titels op haar naam staan. Na haar carrière als topsporter werd de focus verlegd. Via haar Instagram en zelf uitgebrachte boeken deelt ze tips en tricks over voeding. Op televisie is ze regelmatig te zien als analist, maar bovenal is ze trotse moeder van Bowie en Sev.

Naomi van As

Naomi van As kijkt, net als Ellen, terug op een hele succesvolle carrière in het hockey. Maar ook zij verdween niet van de beeldbuis! In plaats van op het veld, was ze te zien als presentatrice van 24 uur Mandekking (samen met Ellen) en ZappSport. Alsof ze het afgesproken hebben, heeft ook Naomi twee prachtige kinderen op de wereld gezet: Kae en Dexx.