Synopsis

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper nemen elke week een in de maatschappij vooroordeel, cliché of statement mee waar zij zelf mee te maken hebben. Bijvoorbeeld het vragen naar hun kinderwens, puur en alleen omdat ze vrouwen in de dertig zijn. In de Grote Gwen en Geraldine Show doorbreken ze taboes en leren de dames bij door feiten. Maar ze delen ook de meest gênante verhalen over zichzelf, en die van de luisteraar.

Beluister de trailer

Makers

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft na 5 jaren presenteren bij BNN gekozen voor een ander pad. Waar ze eerst te zien was bij Spuiten en Slikken. Naast haar werk als presentatrice, ontpopt Gwen zich ook als schrijfster, met haar boek Voeten in het stopcontact. In welk medium het ook is, en of ze nu spuit, slikt, schrijft of presenteert, Gwen levert geen half werk!

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper kwam door de televisie onze levens binnengerold via het BNN-talentenprogramma ‘Sterretje Gezocht’, waar ze als winnaar uit de bus kwam. Geraldine ontpopte zich als betrokken en aanstekelijke maker van televisieprogramma’s bij BNN. Met Spuiten en Slikken onderzocht ze alles op het gebied van seks en drugs, voor 3 op Reis en ‘Trippers’ reisde ze de hele wereld over. Na tien jaar in trouwe dienst bij BNN maakte Geraldine de stap naar RTL, waar ze naast Big Brother en Expeditie Robinson de indringende serie ‘Geraldine en de vrouwen’ maakte, over seksueel geweld. En dan is er nu ook haar uitstapje in onze podcastwereld. Haar talent, met andere woorden, waaiert uit over alle mogelijke uithoeken van de media.