Synopsis

Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk zijn al jaren bevriend en hebben heel wat met elkaar meegemaakt. Als leeftijdsgenoten heeft de jaren ’90 een onuitwisbare indruk achtergelaten en alles wat uit dat decennium stamt, is een bron van verhalen voor de twee. Aaf en Lies bespreken om de week een iconisch jaren ’90 fenomeen. Vaste telefoons, boybands, aarsgewei tattoo’s, koffie verkeerd, alles komt in Aaf en Lies Pakken Door voorbij. En alsof dat nog niet genoeg is, komen ze ook nog elke aflevering met een waanzinnige cultuurtip.

Beluister de trailer op Podimo

Makers

Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius is al jarenlang schrijver, theatermaker en columnist. Ze schrijft onder andere  voor De Volkskrant. Twee jaar lang maakte ze de bekende en succesvolle podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets, die meerdere prijzen binnensleepte. Aaf staat bekend om haar humoristische schetsen van het leven, haar scherpe blik op de wereld en liefde voor cultuur.

Lies Visschedijk

Lies Visschedijk is een bekende Nederlandse actrice. Ze speelde jarenlang Roelien Grootheeze in Gooische Vrouwen, was te zien in Alles is Liefde en was de hoofdrolspeler in de filmreeks Soof. Lies is een getalenteerde verteller die het leven in een droogkomisch daglicht kan plaatsen. Daarnaast is Lies gek op de natuur en praat dan ook graag gepassioneerd over ganzeneieren en kikkerdril.