Synopsis

Wat krijg je als je Vlaanderens meest bekende vader-zoon duo samenbrengt? Een gloednieuwe podcast die de alledaagse dingen van het leven met een flinke dosis humor onder de loep neemt.

Ze duiken in grote levensvragen en delen grappige anekdotes. Van Viktor die te laat komt tot de hilariteit van vastzitten in een lift, de verrassende voordelen van roeien voor je lichaam en hun kijk op de fenomenale wereld van TikTok en het naderende einde. Eigenlijk alles wat er net niet toe doet maar wel heerlijk is om naar te luisteren.

Beluister de trailer

Makers

Gert & Viktor Verhulst

Gert Verhulst is één van de bekendste gezichten van België. Hij en zijn pratende hond Samson staan in het collectieve geheugen gegrift van iedereen die kind of ouder was in de jaren ’90. Maar daar begon het pas. Vervolgens werd Gert bekend als mediatycoon, als één van de oprichters van Studio 100, als presentator, zanger en musicalmaker. Zoon Viktor werd op zijn beurt bekend als vlogger en presentator. Zo was hij te zien als presentator van Love Island en Temptation Island. Sinds kort neemt ook zijn carrière als DJ een vlucht: de Verhulsten blijven multitalenten.