Synopsis

Echte vriendinnen weten alles van elkaar, dus daar moeten Jade Anna, Nura van Vliet, Bibi Meijer en Steijn Mestrum dan maar voor zorgen. 

In Confession Club bespreken ze daarom vooral de dingen die ze nog niet van elkaar weten. Elke aflevering worden er vier anonieme bekentenissen gedeeld, waarvan er drie afkomstig zijn van henzelf en één van een luisteraar. Aan hun de taak om ze te koppelen aan de juiste persoon en daarna natuurlijk op te biechten. Eens kijken hoe goed ze elkaar écht kennen.

Beluister de trailer

Makers

Jade Anna van Vliet

Wat begon als een onschuldige tutorial, groeide uit tot een bereik van 1 miljoen Instagram-volgers en 300.000 YouTube-abonnees. Jade Anna timmert al sinds haar twaalfde flink aan de weg, en met succes. Hoewel het misschien lijkt alsof er niets meer verborgen is over haar, zijn er nog genoeg dingen die ze haar volgers en vriendinnen niet heeft verteld.

Nura van Vliet

Dat je zelfs geheimen voor je eigen familie kunt hebben, bewijst Nura van Vliet. Als zusje van Jade betreedt zij met Confession Club ook het podcasttoneel. Daarnaast studeert ze aan de Hogere Hotelschool, werkt ze in de horeca, en zie je haar zeer regelmatig voorbijkomen op Instagram en TikTok. Een bezige bij dus, maar voor bekentenissen van haar vriendinnen maakt zij graag tijd vrij.

Bibi Meijer

Ook beste vriendin en ex-turnmaatje van Jade en Nura, Bibi Meijer, sluit zich aan. Naast het zwoegen in de schoolbanken en het werken (en dansen) achter (en op) de bar, is Bibi nu ook te horen in Confession Club. Ze zeggen vaak: ‘’Van je vrienden moet je het hebben’’, maar wie kan ze nog vertrouwen als je gedwongen je grootste geheimen moet delen?

Steijn Dolore

Waar haar co-hosts voornamelijk overdag werken en leven, geeft Steijn Mestrum, beter bekend als DJ Dolore, de voorkeur aan de avond. In haar eentje rijdt ze het hele land door en vliegt ze regelmatig naar het buitenland voor boekingen. Ondanks dat het voor haar voelt alsof ze de podcast ‘s nachts opneemt, is ze vlijmscherp als het aankomt op het speuren naar leugens én waarheden.