Zelfspodcast

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.

artwork zelfspodcast

Zelfspodcast in twee minuten

Makers

sander

Sander Schimmelpenninck

Sander Cornelis graaf Schimmelpenninck is eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat zijn naam suggereert: kort, plat en burgerlijk. De (zelfbenoemde) journalist staat eigenlijk vooral bekend als Twitterterrorist en Ali-express versie van Jort Kelder, overigens zijn voorganger als eindredacteur van de Quote.

In de podcast vervult Sander vooral de rol van kritisch intellectueel, totdat hij na twee whisky verandert in een lompe Tukker die het vooral graag heeft over donders mooie snoepjes en brommers kiek’n.

jaap

Jaap Reesema

Jaap Reesema a.k.a. Jake Reese, of misschien beter (on)bekend als de echtgenoot van Kim Kötter, is de tweede helft van het dynamische duo van De Zelfspodcast. In 2010 beleefde hij het grote hoogtepunt uit zijn carrière toen hij X-Factor won, en als het niet aan De Zelfspodcast had gelegen was dat ook gelijk zijn laatste wapenfeit geweest.

Door deze springplank scoort nachtegaal Jaap inmiddels hit na hit, en is heel Nederland, behalve Sander, inmiddels zijn grootste fan!

Hier te vinden

spotify logo
logo instagram
yt logo

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: