Kim & Jaap:

Nu Wij Niet Meer Praten

Jaap en Kim hebben inmiddels een derde kind verwelkomd, en daarmee is het gezin Reesema-Kötter compleet. Geweldig nieuws, maar soms ook lastig. Ouder zijn is namelijk hard werken, dubbel zo hard als je daarnaast ook nog een carrière nastreeft. Om ervoor te zorgen dat ze elkaar én de belangrijke familiezaken niet vergeten, nemen ze deze podcast op. Elke twee weken, zonder kinderen. Quality time en knopen doorhakken.

artwork – kim _ Jaap – nu wij niet meer praten – v2

Makers

jaap

Jaap Reesema

Jaap Reesema a.k.a. Jake Reese a.k.a. Shownieuws Jaapie, staat bij de ene helft van Nederland bekend als de helft van de Zelfspodcast. Bij de andere helft is hij beter (on)bekend als de echtgenoot van Kim Kötter. In 2010 beleefde hij het grote hoogtepunt uit zijn carrière toen hij X-Factor won, en als het niet aan De Zelfspodcast of Kim had gelegen was dat ook gelijk zijn laatste wapenfeit geweest. Door deze springplank scoort nachtegaal Jaap inmiddels hit na hit, en is hij Nederlands knuffelbeertje geworden!

kim

Kim Kötter

Kim is een boysmom die van alle markten thuis is, van presenteren tot ondernemen, maar ook een actieve YouTube-vlogster en getrouwd met de enige echte Jaap Reesema. Zelf is ze meerdere malen als ‘Miss…(Universe)’ benoemd en richtte daaropvolgend haar eigen modellenbureau op. Ze is regelmatig te zien rondom de tafel van SBS shownieuws, maar heeft daarnaast ook meegedaan aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Een prachtige dame die wel een babbeltje klaar heeft staan.

Hier te vinden

spotify logo
logo instagram
yt logo

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: