Hou je Vastgoed

In Hou Je Vastgoed, de nummer 1 vastgoedpodcast van Nederland, nemen Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter tweewekelijks de wereld van het vastgoed door met telkens een nieuwe gast. Vastgoed is niet alleen een interessante belegging, maar ook beeldbepalend en de big divider tussen de rijken en de armen. Verwacht dus niet alleen vastgoedmannen, maar ook politici en architecten.

WEB_hjvg

Makers

sander

Sander Schimmelpenninck

Sander Cornelis graaf Schimmelpenninck is eigenlijk precies het tegenovergestelde van wat zijn naam suggereert: kort, plat en burgerlijk. De (zelfbenoemde) journalist staat eigenlijk vooral bekend als Twitterterrorist en Ali-express versie van Jort Kelder, overigens zijn voorganger als eindredacteur van de Quote. In de podcast vervult Sander vooral de rol van kritisch intellectueel, totdat hij na twee whisky verandert in een lompe Tukker die het vooral graag heeft over donders mooie snoepjes en brommers kiek’n.

maarten

Maarten de Gruyter

Mededirecteur van vastgoedonderneming Boelens de Gruyter. Als columnist becommentarieert hij sinds 2020 voor de Quote het wel en wee in vastgoedland.

Hier te vinden

spotify logo

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: