Geuze & Gorgels

Of het nou gaat om influencen, vloggen, presenteren, muziek maken, een theatershow schrijven, typetjes doen of een kind opvoeden: Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) zijn er maar druk mee. De twee beste vrienden (mocht je ze niet kennen: ga eens op internet) vinden dat ze elkaar veel te weinig zien, dus vegen ze voor deze podcast elke week de overvolle agenda even leeg om de zin en onzin van het leven door te nemen. Even weg van het oppervlakte. Samen de diepte in.

artwork geuze en gorgels

Geuze & Gorgels in twee minuten

Makers

monica

Monica Geuze

De koningin van YouTube aka Monica Geuze. Wie kent haar niet? Als voormalig diskjockey, vlog goeroe, presentatrice, FHM snoepje, ondernemer én podcastmaker heeft ze het er maar druk mee. Kaj mag van geluk spreken dat deze druk bezette dame eens in de zoveel tijd ruimte maakt in haar agenda om bij te kletsen.

kaj

Kaj Gorgels

Van Rotterdamse vrachtwagenchauffeur tot vulgaire Belg; geen typetje bleef gespaard in Kajs YouTube kanaal Kajs Typetjes, waarmee hij bekend werd in 2012. De vlogger maakte in 2017 zijn televisiedebuut als presentator van het educatieve televisieprogramma SOS: Mijn vakantie is een hel.

Ook zagen we hem klauteren als een baviaan in Expeditie Robinson, waarin hij de finale behaalde, waar hij nu de presentator van is.

Hier te vinden

spotify logo
logo instagram

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: