De Kleine Pauze

Vroeger was pauze nemen heel gewoon. Tegenwoordig gebeurt dat steeds minder: het moet allemaal snel, sneller, snelst. Dat is jammer, want pauzeren is juist enorm goed voor je. Daarom presenteert Coca-Cola Light deze podcast, zodat jij - net als vroeger - even de tijd neemt voor jezelf. Waarom? Just because. In De Kleine Pauze nemen Kim Kötter, Nienke Plas, Jaap Reesema en Maxim Hartman je binnen vijf minuten terug naar het schoolplein van vroeger, en gaan in gesprek over hun favoriete hypes van destijds. Weet je nog: voetbalplaatjes, stoeprandje gooien,, CD’s branden, Super Soakers? Welke hype zou het nu nog steeds goed doen op het schoolplein? Dus pak even je momentje, en geniet van een goede dosis nostalgie.

artwork – De Kleine Pauze – final

Makers

jaap

Jaap Reesema

Jaap Reesema a.k.a. Jake Reese a.k.a. Shownieuws Jaapie, staat bij de ene helft van Nederland bekend als de helft van de Zelfspodcast. Bij de andere helft is hij beter (on)bekend als de echtgenoot van Kim Kötter. In 2010 beleefde hij het grote hoogtepunt uit zijn carrière toen hij X-Factor won, en als het niet aan De Zelfspodcast of Kim had gelegen was dat ook gelijk zijn laatste wapenfeit geweest. Door deze springplank scoort nachtegaal Jaap inmiddels hit na hit, en is hij Nederlands knuffelbeertje geworden!

kim

Kim Kötter

Kim is een boysmom die van alle markten thuis is, van presenteren tot ondernemen, maar ook een actieve YouTube-vlogster en getrouwd met de enige echte Jaap Reesema. Zelf is ze meerdere malen als ‘Miss…(Universe)’ benoemd en richtte daaropvolgend haar eigen modellenbureau op. Ze is regelmatig te zien rondom de tafel van SBS shownieuws, maar heeft daarnaast ook meegedaan aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson. Een prachtige dame die wel een babbeltje klaar heeft staan.

maxim

Maxim Hartman

Maxim Hartman, je houdt van hem, of je haat hem. De televisiemaker, presentator en acteur was ooit universeel geliefd als kindervriend in Rembo & Rembo, om daarna legers aan vijanden te verzamelen tijdens het maken van reportages voor RTL Boulevard, van de metashow der metashows Omroep Maxim, en van controversiële testosterontelevisie Nog Meer Voor Mannen. Daarnaast maakt hij momenteel furore als podcastmaker van Mand en, natuurlijk, Kind Kan De Was Doen.

nienke

Nienke Plas

Nienke Plas is voornamelijk bekend van haar YouTube carrière waar ze wekelijks vlogs voor maakt, ook wel haar ‘shitty diary’ genaamd. Op televisie heeft zij ook het een en ander gedaan. Ze is presentatrice van het programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis geweest en heeft ze met haar vriend een realityserie op RTL 5. In 2018 heeft zij haar eerste single Vrijdag uitgebracht, een muzikaal en genomineerde televizier-talent.  

Hier te vinden

spotify logo
yt logo

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: