Synopsis

RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.

Beluister de eerste aflevering

Makers

Foto van Ruben Nicolai achter microfoon

Ruben Nicolai

Ruben Nicolai is cabaretier en presentator. Na zijn leven op het spel te hebben gezet in het BNN-programma Try Before You Die, ondervond hij in 2009 het gezegde ‘driemaal scheepsrecht’. Na tweemaal de Televizier-Ster mis te hebben gegrepen, won hij in 2009 deze prijs alsnog. De afgelopen jaren presenteerde Nicolai het succesvolle The Masked Singer.

Foto van Tijl Beckand met koptelefoon

Tijl Beckand

Tijl Beckand is evenals Nicolai cabaretier en presentator. Na het doorslaande succes van De Lama’s, met zelfs de single “Lekker Gewoon”, was Beckand symfonisch gesneuveld en besloot de eer van de muziek te redden met zijn eigen programma: De Tiende van Tijl. Samen met Van der Meer testte hij de kennis van RTL-kijkend Nederland met Echt Waar?! en liet hij bekende Nederlanders het Perfecte Plaatje schieten in het gelijknamige programma.

Ruben van der Meer achter microfoon

Ruben van der Meer

Nederland maakte kennis met Ruben van der Meer door zijn fenomenale rol in de muziekvideo Gabbertje. Van der Meer is naast cabaretier ook te zien als acteur in verschillende films. Met Beckand tourde hij door Nederland met De Grote Improvisatie-show, maar eigenlijk kennen we hem nu alleen van de Duyvis-reclame.