Artwork podcast met foto van Isa en Medina in doktorsjas

Synopsis

Kennis komt met de jaren. Net als kwaaltjes. Dat realiseren Isa Hoes (54) en Medina Schuurman (52) zich maar al te goed en daarom openen zij hun eigen podcastpraktijk: iedereen is welkom, van vrouwen met concrete menopauzale klachten tot mannen die hun vrouw niet meer begrijpen. Want het is vaak niet nodig/handig te googlen of naar een dokter te gaan. Al keuvelend in de pauze proberen de gelegenheidsdokters tot een advies te komen, door een beroep te doen op hun enige relevante kennisbron: de eigen ervaring. Hoe erg het overleg ook afdwaalt, er wordt uiteindelijk altijd iets voorgeschreven.

Beluister de trailer

Makers

Foto Isa Hoes in doktorsjas

Isa Hoes

Isa Hoes is een succesvolle actrice en schrijfster, maar weet ook bijna alles van de overgang. Met een flinke dosis ervaring weet ze de volwassen vrouw een handje te helpen en de overgang wat makkelijker te maken. Vrouwen inspireren is een rode draad door het leven van Isa. Door het platform I’M weet Isa, samen met hartsvriendin Medina, er voor de 40+ vrouw te zijn. 

Medina Schuurman

Waar Medina Schuurman in Celblok H de haren van Isa haar hoofd kon trekken, gebeurt in de podcast het tegenovergestelde. De twee vriendinnen helpen je met een lach door de overgang heen. Het liefst neemt ze elke dag, met een rode wijn, wat tijd voor haarzelf. Maar dat is niet altijd voor Medina weggelegd, want ze heeft genoeg te doen. Boeken schrijven, theatervoorstellingen, acteren: niks is te gek.