Synopsis

Ze vonden al wat, en nu vinden ze nog, nog, nog, nog eens wat! Marc-Marie en Isa laten in deze podcast hun eigen week voor wat het is en putten uit het verleden. Wat gebeurde er deze week in een ander jaar, een andere eeuw, of zelfs voor Christus – en wat kunnen we daarvan leren? Verder is er natuurlijk altijd een thema dat met de nodige zijpaden behandeld wordt, gevolgd door de Heilige van de Week: Marc-Marie kiest er eentje uit, Isa stelt de vragen.

Luister de afleveringen op Podimo

Makers

Marc-Marie Huijbregts

Wat kan Marc-Marie Huijbregts eigenlijk niet? In eerste instantie is hij cabaretier, een tak van sport waarin hij het zelfs tot ouderjaarsconferencier heeft geschopt. Hij brak bij een nog groter publiek door als oppertafelheer bij De Wereld Draait Door, waar hij indruk maakte met zijn scherpe analyses van allerlei televisieprogramma’s. Daarnaast is Marc-Marie vooral Brabander, xylofonist en neef van tante Annie en Wil.

Isa Hoes

We hebben nóg zo’n talent aan tafel: Isa Hoes. Van oorsprong was zij toneelspeelster, maar vond via Goede Tijden Slechte Tijden haar weg naar film en televisie. Zo schitterde ze onder andere in gevangenis-groen in Celblok H en was ze te zien in All Stars. Ook als schrijver maakte Isa indruk, toen haar inmiddels verfilmde boek ‘Toen Ik Je Zag’ verscheen, over haar leven met Antonie Kamerling.