Synopsis

Nina en Kelvin zijn al elf jaar samen, maar zijn nog láng niet met elkaar uitgepraat. En zoals menig mens met een lange relatie zal herkennen, is er bij dit koppel naast zoetsappige babbels ook ruimte voor een flinke portie kibbelen. 

In de podcast Kibbeling bewijzen Nina en Kelvin iedere woensdag dat onschuldig debatteren met je partner meer dan gezond is. Maar misschien nog wel belangrijker: dat je het zéker niet altijd eens hoeft te zijn.

Beluister de trailer

Makers

Nina Warink

Nina heeft de afgelopen jaren een flinke transformatie doorgemaakt. Waar zij als Groningse student vooral bezig was met het onveilig maken van de kroeg, zit haar kostbare tijd nu in een succesvolle carrière als YouTuber en influencer. Ze is al jaren samen met haar grote liefde Kelvin, dus een prachtig gedeeld project als deze kon natuurlijk niet uitblijven.

Kelvin Boerma

Kelvin kennen we voornamelijk als YouTube-sensatie ‘Kalvijn’. Wat begon met grappige filmpjes maken op jonge leeftijd, is uitgegroeid tot 1,3 miljoen abonnees op YouTube. De Kalvijn Show, Roadtrippers en Expeditie Robinson volgden voor deze creatieveling. Samen met Nina nam hij deel aan Hunted VIPS. Dat beviel goed, want ze durven het opnieuw samen aan op werkgebied!