Synopsis

Moeder Monica Geuze (29) is niet meer welkom onder de Van Brienenoordbrug met haar fles Safari en hondenbezitter Kaj Gorgels (33) heeft zich teruggetrokken met zijn vriendin op Ibiza. Ze hebben eigenlijk geen problemen meer. En dat is nu hun First World Problem. Wat doe je dan? Juist, anderen helpen. Daarom zet het tweetal dit seizoen hun eigen ervaring met First World Problems in om luisteraars te helpen met hún problemen. Elke aflevering eindigt met een op maat gemaakt advies van zowel Monica als Kaj. Zij strijden onderling om de titel van de beste First World Problem solver. Wie geeft het beste advies? Wie kan als eerste het woord First World Problem goed uitspreken?

Beluister de trailer

Makers

Monica Geuze

De koningin van YouTube aka Monica Geuze. Wie kent haar niet? Als voormalig diskjockey, vlog goeroe, presentatrice, FHM snoepje, ondernemer én podcastmaker heeft ze het er maar druk mee. Kaj mag van geluk spreken dat deze druk bezette dame eens in de zoveel tijd ruimte maakt in haar agenda om bij te kletsen.

Foto van Kaj Gorgels in witte trui

Kaj Gorgels

Van Rotterdamse vrachtwagenchauffeur tot vulgaire Belg; geen typetje bleef gespaard in Kajs YouTube kanaal Kajs Typetjes, waarmee hij bekend werd in 2012. De vlogger maakte in 2017 zijn televisiedebuut als presentator van het educatieve televisieprogramma SOS: Mijn vakantie is een hel. Ook zagen we hem klauteren als een baviaan in Expeditie Robinson, waar hij de finale behaalde. Tegenwoordig is hij vooral te vinden op Ibiza, want daar is immers alles beter.