Synopsis

Er gaat niets boven de Bijlmer. Tenminste, als je het Quinty Misiedjan, Soundos El Ahmadi en Edson da Graça vraagt. Toch zijn de drie presentatoren – allen daar opgegroeid – bereid om dit nogal subjectieve gegeven te toetsen. Elke donderdag ‘verhuist’ het trio daarom naar een andere plek in Nederland, om uit te zoeken of er echt niets beters is dan de BIMS.

Makers

Soundos El Ahmadi

We kennen Soundos natuurlijk als comedian, actrice en presentatrice, maar ze heeft de afgelopen jaren ook andere talenten aan de buitenwereld getoond. Zo was ze te zien in tientallen televisieprogramma’s, onder andere in De Wereld Draait Door als tafeldame. Ook schopte ze het tot de finale in Expeditie Robinson en was ze jurylid in Drag Race Holland. Maar ze is bovenal: Bijlmer-lover. Waar ze overigens nog steeds woont!

Edson da Graça

Edson is een stand-up comedian, presentator en acteur. In 2019 presenteerde hij het televisieprogramma Willem Wever en in 2021 was hij deelnemer aan het programma De Verraders. Ook is hij de vrolijke noot in de jury van Holland’s Got Talent! Zijn allergrootste liefde is uiteraard zijn hometown: de Bijlmer.

Quinty Misiedjan

Quinty, ook wel bekend als Quinsding, is een YouTuber, influencer en presentatrice. In 2014 begon ze met content maken voor haar YouTube-kanaal met als resultaat maar liefst 265 duizend abonnees. Inmiddels is Quinty de presenteer-weg ingeslagen. Ze presenteerde de spelshow Zappskills en het internetprogramma Club Hub. Maar er zit meer in de pijplijn… Wat ze ook graag doet: kletsen over de BIMS!