Synopsis

Passie op de werkvloer, professionaliteit aan de eettafel: bedrijf en privé kunnen nogal eens door elkaar lopen. Danique Bossers en Pieter Mussers zijn niet alleen partners in de liefde, maar ook in de zaken. Tussen alle bedrijven door nemen ze weer even de tijd voor elkaar, in hun nieuwe podcast Unfinished Business. Daarin bespreken de twee onderwerpen die ze, in alle drukte, te lang op de plank hebben laten liggen. 

Waar hadden Danique en Pieter het afgelopen week allemaal over willen hebben? Allebei brengen ze elke aflevering een onderwerp ter sprake. Alles komt langs: de bruiloft (die nog steeds op de planning staat), jaloezie, vakanties, opvoeding, jubilea, gezinsuitbreiding en de verhoudingen op de werkvloer… Ook de luisteraar wordt niet vergeten: elke week kan het publiek de eigen unfinished business insturen, vragen over het reilen en zeilen in het leven van Danique en Pieter.

Beluister de trailer

Makers

Pieter Musters

Waar Pieter Musters normaal gesproken niet de spotlights opzoekt als Instagram-husband van Danique, kiest hij er nu wél voor om van zich te laten horen. En gelukkig maar, want zonder Pieter geen pegels voor de podcast. Ook bij modemerk Most Wanted is hij de man van de cijfers, maar stiekem heeft hij ook grootse plannen om een eigen padelbaan, strandtent en schnitzelrestaurant te openen. 

Danique Bossers

Danique Bossers is het creatieve brein achter modelabel Most Wanted. Ze begon haar eigen bedrijf tien jaar geleden met de verkoop van een aantal T-shirts en accessoires, maar inmiddels heeft ze haar imperium flink uitgebreid. Dit doet ze natuurlijk niet alleen, want sinds een aantal jaar werkt ze samen met haar verloofde Pieter Musters, met wie ze ook twee kinderen heeft. Dat ze werk en privé goed weten te balanceren, blijkt wel uit hun nieuwste project dat ze zijn gestart: een podcast!