Mijn bedrijf wil 

een podcast maken

Branded podcast

Wil je als merk je eigen branded podcast met complete videoproductie? Wij nemen alles van A tot Z voor je uit handen. Van conceptontwikkeling tot productie tot distributie en alles daar tussenin. Als merk bepaal jij het onderwerp, het aantal afleveringen, de presentator en de opbouw van het script. Wij bieden de expertise om hierbij te ondersteunen en het vervolgens daadwerkelijk te produceren.

 Waarom moet je als bedrijf branded content laten maken door Tonny?  

 

vinkje

Wij denken actief mee met de klant en kunnen de productie op de gewenste maat leveren. 

 

vinkje

Wij combineren creativiteit met onze kennis van de zakelijke markt en houden het doel van de klant in het achterhoofd om zo een vermakelijke én inhoudelijke productie te krijgen. 


vinkje

Tonny staat voor creatie. Wij maken zelf de muziek, vormgeving, video en het format van al onze podcasts. Wij snappen dat er meer nodig is dan alleen een microfoon met een welbespraakte presentator.

Hoe gaat dit in zijn werk?

 

Fase 1: Conceptontwikkeling

Tonny ondersteunt bij het uitdenken van het concept en helpen om een idee te vertalen naar een luisterbare podcast door middel van formatontwikkeling sessies, het opstellen van een formatboek en productieplanning.

 

Fase 2: Productie

Tonny ondersteunt bij het uitdenken van het concept en helpen om een idee te vertalen naar een luisterbare podcast door middel van formatontwikkeling sessies, het opstellen van een formatboek en productieplanning.


Fase 3: Distributie 

Tonny Media zorgt dat de content op alle gewenste platformen terecht komt (o.a. Spotify, Apple Podcasts en YouTube), koppelt statistieken terug en ondersteund in de marketing om bereik te genereren. 

Optionele producten

Vanuit een format kunnen meerdere producten voortvloeien, om de content op de juiste manier bij de doelgroep te krijgen. Wij kunnen hierin zowel ondersteunend als uitvoerend partner zijn.

 

 

Events

Organisatie en productie van live- podcast event met interactie met het publiek. Eventueel met live-streams en een aftermovie. 

Bekijk hiernaast de aftermovie van het laatste Zelfspodcast en Marc-Marie en Aaf Vinden Iets event.

 

 

White label app

Om klanten of podcastmakers  een mobiele privé-omgeving te bieden, kunnen wij een unieke app ontwikkelen. In de app is er mogelijkheid tot interactie (Q&A/ livestream), het plaatsen van podcasts, video's, foto's en nieuwsupdates.

app mock-up site

KVK-nummer: 80814301

Volg ons op de socials: